Európai Szolidaritási Testület – Hírek

custom essay writing

2017. 06. 08.

Fél évvel ezelőtt indult útjára az Európai Szolidaritási Testület

letöltés (2)

2017. május 30-án a Bizottság elfogadott egy új jogalkotási javaslatot az Európai Szolidaritási Testülettel kapcsolatban.

Az új jogi alap:

-     konszolidálja a kezdeményezés már meglévő kereteit, a már meglévő finanszírozási alapot és az Európai Szolidaritási Testület jövőben kialakuló kereteit.

-     egy új költségvetést javasol, ami megalapozza a következő lépést, ami a programban való résztvevők számának növelése 100 000 fiatalra.

Videó angolul: http://europa.eu/!vw44VJ

Forrás: http://www.eurodesk.hu/news/show/442/fel_eves_az_europai_szolidaritasi_testulet_

 

2017.04.02.

Március közepétől az akkreditált szervezetek már hozzáférhetnek az Európai Szolidaritási Testület adatbázisához, és megkereshetik a számukra legmegfelelőbb önkéntest vagy gyakornokot.    A regisztrált fiatalok már feltölthetik önéletrajzaikat a rendszerbe.
European Solidarity Corps: https://europa.eu/youth/SOLidarity_hu

Leading write my essay care that would ensure appropriate supply. Structure cyberspace scholastic paper allow for college students. Professionally looked into & prime quality custom composed duties. Important place of work for authors write your essay


MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>