Európai konzultációk

2017.11.18.

Konzultáció az álhírekről és az online félretájékoztatásról

 

Az Európai Bizottság magas szintű szakértői csoportot hoz létre és nyilvános konzultációt indít az álhírek ellen illetve az internetes félretájékoztatásról.

A nyilvános konzultáció célja, hogy eredményével és a magas szintű szakértői csoport munkájával hozzájáruljon a 2018 tavaszára elkészülő uniós szintű stratégia kialakításához, az álhírek terjedésének megakadályozására.

A konzultáció 2018. február 23-ig érhető el . 

2017.10.26.

Európa várja ötleteidet!

A jövő évben esedékes Európai Ifjúsági Rendezvény (EYE2018) 2018. június 1-2-án kerül megrendezésre. A rendezvény keretében több mint 8000 fiatal vitathatja meg Európa jövőjét és az őket érintő legfontosabb kérdéseket EP-képviselőkkel.

MOST TE IS HALLATHATOD HANGOD!

Töltsd ki a kérdőívet, oszd meg ötletedet!

A kérdéseket itt találod: 

 

 

2017.05.18.

Mondd el a véleményed az Erasmus+ -ról és a jövőjéről!

 

images

Az Európai Bizottság nyilvános konzultációt indított az Erasmus+ programról, elődjeiről és jövőjéről.  A félidős értékelés az Erasmus+ program 2014-2016 között lezajlott tevékenységeit fedi le.

Tanulók, fiatalok, tanárok, ifjúságsegítők, sportolók, munkáltatók, munkavállalók, szervezetek, stb. véleményeit várják.  Az online kérdőív 2017. május 31-ig tölthető ki.

Bővebb információ és az online kérdőív letölthető:

http://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/resources/consultations/erasmus-plus-mid-term-evaluation-2017_en

2017.03.03.

Nyilvános konzultáció a Kreatív Európa programrólcreative

Célcsoport: A lakosság egésze és valamennyi érdekelt fél

A konzultáció időtartama: 2017.01.23. – 2017.04.16.

A Bizottság azért indít konzultációt az érdekelt felekkel és a polgárokkal, hogy megismerje véleményüket a Kreatív Európa programmal kapcsolatban.

A konzultáció a Kreatív Európa program három fő területére – a Kultúra alprogramra, a Média alprogramra és a Szektorokon átívelő ágazatra – terjed ki.

Bár a kérdőív csak angolul érhető el, a válaszolni az EU bármelyik hivatalos nyelvén lehet.

Bővebb információ és a kérdőív itt található.

 

2017.03.02.

Nyilvános konzultáció az Európai Szolidaritási Testület továbbfejlesztéséről

EUSolidarity Corps

A nyilvános konzultáció célja, hogy az Európai Bizottság megtudja, hogyan vélekednek a fiatalok, a tanárok, az ifjúságsegítők, a kezdeményezés iránt érdeklődő szervezetek, a munkavállalók és más érdekeltek a nemrég életre hívott Európai Szolidaritási Testület elsődleges feladatairól és a testület tervezett megerősítéséről.

A nyilvános konzultáció 2017.04.02-ig tart, melynek keretében a résztvevők véleményt mondhatnak a kezdeményezés céljairól, ismertethetik, mi készteti őket a kezdeményezésben való részvételre, elmondhatják, milyen további tájékoztatásra és iránymutatásra van szükségük, valamint beszámolhatnak az általuk alkalmazott, gyakorlatban bevált módszerekről.

A kérdőív itt érhető el.

2017.02.21.

Társadalmi konzultáció a 7 közös vállalkozásról

horizon2020_2

Az Európai Bizottság on-line konzultációt indít a H2020 égisze alatt működő 7 közös vállalkozásról. A konzultáció a H2020 program félidei értékelésének fontos részét képezi. Többek között az operatív működés hatékonyságára, a közös vállalkozások teljesítményére, a tudományos eredményeire és a társadalomgazdasági hatására fókuszál.

A konzultációban 2017.március 10-ig lehet részt venni.

A konzultáció honlapja: H2020_JU_consultation

 

Essay help you treatments for all those applicants who can’t even generate a most reliable essay with in tailored period of time. Use our using the web essay helper to enjoy aid in an essay custom academic writing services

essay writer for you


MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>